Kenwood broodroosters: De top 3

Laat een beoordeling achter

5 / 5. Aantal ratings: 1

Kenwood is een merk dat bekend staat om hun kwalitatief hoogwaardige broodroosters. Deze broodroosters zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten, maar hebben altijd veel te bieden. Je kunt er dus voor kiezen om eens een Kenwood broodrooster aan te schaffen als je van goede kwaliteit houdt, of deze gewoon koopt voor het gemak door alleen het beste resultaat te willen bereiken met je tosti’s. Ken

1. Kenwood kMix TCX751BK Broodrooster – Zwart

Start je dag goed en maak met het zwarte Broodrooster kMix TCX751BK van Kenwood een heerlijk, geroosterd sneetje brood met jam of een bagel met roomkaas en zalm. Met de verschillende roosterinstellingen en de nieuwe, speciale bagelfunctie kies je voor simpel of luxe!

Het stijlvol en strak vormgegeven Broodrooster kMix TCX571BK is een echte blikvanger in de keuken. Combineer dit broodrooster met de kMix waterkoker en het kMix koffiezetapparaat uit dezelfde serie en maak uw kMix ontbijtset compleet.

Voordelen

 • Ontdooifunctie

 • Extra brede broodsleuven – geschikt voor dikke en dunne sneden

Nadelen

 • Geen koele wand

2. Kenwood kMix TCX811 broodrooster-wit

Het betoverende 3D-diamantenpatroon van de Mesmerine Broodrooster valt direct op in uw keuken. Dit broodrooster is geschikt voor twee sneetjes brood en er wordt een handig opwarmrekje bijgeleverd om broodjes op te warmen. Het broodrooster beschikt over zes bruiningsstanden; maak je lievelingstoast door zelf de bruiningsgraad in te stellen. Het model is voorzien van verschillende functies om het roosteren van brood eenvoudiger te maken. Met de ontdooifunctie kun je bevroren brood direct verwarmen, met behulp van de opwarmfunctie maak je afgekoelde broodjes weer warm en tussendoor kun je het proces eventueel stoppen met de annuleerfunctie. Het broodrooster beschikt over verlichte bedieningsknoppen. Je hebt na gebruik geen last van kruimels: de uitneembare kruimellade vangt alle kruimels op, hierdoor reinig je het broodrooster gemakkelijk. Maak uw Mesmerine collectie compleet met de bijpassende waterkoker.

Voordelen

 • Automatische broodcentrering

 • Instelbaar bruiningsniveau

Nadelen

 • Geen brede sleuf

3. Kenwood Turbo TCM300RD – broodrooster – rood

Rooster uw brood super snel met het Broodrooster Turbo TCM300RD van Kenwood en geniet elke ochtend in 60 seconden van een heerlijk ontbijt.Gaat u in de ochtend vaak gehaast de deur uit zonder een ontbijt te nuttigen? Vanaf nu niet meer! Dankzij de innovatieve, gepatenteerde technologie roostert u uw brood tot wel 2 x sneller met het Turbo Broodrooster in vergelijking met een normale broodrooster. Start elke dag goed met een snelle toast met jam!

Dankzij de verlichte tijdsindicator weet u precies wanneer uw brood geroosterd is, omdat deze aftelt totdat uw brood klaar is. Je bepaalt zelf hoe bruin je je brood wenst, dankzij een ruime keuze aan 5 bruiningsstanden.

Voordelen

 • Automatische broodcentrering

 • Instelbaar bruiningsniveau

Nadelen

 • Geen automatische uitschakeling

Kenwood broodroosters zijn er voor iedereen die een lekker tosti wilt maken

Of je nu kiest voor een simpel broodrooster of juist een uitgebreider model, je kunt altijd rekenen op een aantal fijne extra’s. Zo hebben de meeste broodroosters van Kenwood een anti-aanbaklaag, wat ervoor zorgt dat je tosti’s niet aanbranden en dus perfect blijven. Daarnaast zijn de plateaus vaak verwisselbaar, wat het makkelijk maakt om je brood te grillen, maar ook andere lekkernijen zoals panini’s of quiches. Om de uitstraling van je keuken compleet te maken is er zelfs een fraai design zodat je broodrooster niet alleen functioneel is, maar ook visueel prachtig in iedere keuken staat. Alle Kenwood broodroosters voldoen aan strenge kwaliteitseisen

Kenwood streeft binnen de productie naar uitzonderlijke kwaliteit en daarmee de hoogste normen. Zowel het design als de gebruikte materialen zijn hierop afgestemd en daardoor zijn alle Kenwood broodroosters van een hoge kwaliteit. Dit geldt niet enkel voor het resultaat, maar ook voor de levensduur van het apparaat. Daarnaast wordt er regelmatig doorgepakt om ervoor te zorgen dat je met jouw Kenwood broodrooster altijd in stijl tosti’s bereidt!

Over het merk Kenwood

Kenwood is een bekend merk dat al jarenlang garant staat voor kwalitatief hoogwaardige apparaten. Zij richten zich voornamelijk op producten die betrekking hebben op het bereiden van eten, zoals keukenmachines en broodroosters. Zo maakt Kenwood deel uit van de Unilever Group, waar ook onder andere Sunlight en Lipton toe behoren.

Wat zijn de voordelen van een Kenwood broodrooster?

 • Anti-aanbaklaag voor perfecte resultaten
 • Plateaus verwisselbaar voor verschillende gerechten
 • Fraai design dat mooi staat in iedere keuken
 • Uitzonderlijke kwaliteit en levensduur

Kenwood broodroosters zijn er dus voor iedereen die van goede kwaliteit houdt of deze gewoon koopt voor het gemak door alleen het beste resultaat te willen bereiken met je tosti’s. Kenwood is een merk waar je op kunt vertrouwen om perfecte tosti’s te maken!