Philips broodroosters: De top 3 van 2023

Laat een beoordeling achter

5 / 5. Aantal ratings: 1

Philips broodroosters zijn er in vele soorten en maten. Je kunt kiezen uit een simpel rooster voor één sneetje brood, maar er zijn ook uitgebreide modellen met diverse toestel instellingen. In dit artikel bespreken we de verschillende soorten Philips broodroosters en geven we je wat tips waar je op moet letten bij het aanschaffen ervan.

1. Beste keuze: Philips Daily HD2581/90 Broodrooster

Maak elke keer weer de lekkerste geroosterde broodjes met de Philips Daily HD2581/90 broodrooster. Dit compacte broodrooster wordt geleverd met 8 standen en 2 grote, variabele broodsleuven zodat jouw brood regelmatig wordt geroosterd, ongeacht de broodsoort. Met de ingebouwde opzethouder kun je ook jouw favoriete broodjes of gebak opwarmen. Het apparaat is eenvoudig schoon te maken dankzij de uitneembare kruimellade.

Voordelen

 • 8 standen
 • Cool wall zorgt voor extra bescherming

 • Uitschuifbare kruimellade

Nadelen

 • Geen meegeleverde tostiklemmen

2. Philips Viva HD2692/90 – Broodrooster

Roestvrijstalen broodrooster met lange sleuf en 8 instellingen en een extra brede sleuf voor een gelijkmatig, goudbruin resultaat, ongeacht wat je roostert of hoe je jouw brood graag eet. De ingebouwde opzethouder van de Philips Viva HD2692/90 – Broodrooster – Zwart voor broodjes biedt plaats aan diverse soorten deegwaren en zelfs croissants.

Voordelen

 • Sleuf voor automatisch centreren en gelijkmatige resultaten aan beide zijden

 • Ontdooimodus met knop en LED-indicator

 • Uitneembare kruimellade voor eenvoudig schoonmaken

Nadelen

 • Geen meegeleverde klemmen

3. Philips Daily HD2590/90 – Broodrooster – Zwart

Elke dag goudbruin geroosterd brood met de Philips HD2590/90. Een broodrooster met een extra lange sleuf en 8 instellingen voor een gelijkmatig, goudbruin resultaat, ongeacht wat je roostert of hoe jij jouw brood graag eet. De ingebouwde opzethouder voor broodjes biedt plaats aan diverse soorten deegwaren en zelfs croissants.

Voordelen

 • 8 bruiningsstanden

 • Geïntegreerde broodjeswarmer

 • Lange sleuf voor verschillende maten brood

Nadelen

 • Geen meegeleverde klemmen

Over het merk Philips

Philips is een internationaal opererend elektronicabedrijf dat gevestigd is in Amsterdam. Het bedrijf is opgericht in 1891 door Gerard Philips en Fredrik Conrad Philips. Het merk Philips staat bekend om haar innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten. In de afgelopen 125 jaar heeft het bedrijf vele mijlpalen bereikt op het gebied van elektronica. Zo was Philips één van de eerste bedrijven die draadloze radio’s produceerde en introduceerde het bedrijf de Compact Disc (CD) in 1982.

Philips is tegenwoordig marktleider op het gebied van gezondheidszorg, verlichting en consumentenelektronica. Het bedrijf levert producten aan klanten in meer dan 60 landen en beschikt over 65.000 werknemers wereldwijd.

Philips broodroosters

Philips produceert verschillende soorten broodroosters, van simpele roosters voor één sneetje brood tot uitgebreide modellen met diverse toestel instellingen. In dit artikel bespreken we de verschillende soorten Philips broodroosters en geven we je wat tips waar je op moet letten bij het aanschaffen ervan.

Hoe kies je de meest geschikte Philips broodrooster?

Als je een Philips broodrooster wilt aanschaffen, is het belangrijk om na te denken over welke functionaliteiten je nodig hebt. Wil je bijvoorbeeld kunnen roosteren met verschillende toestel instellingen of zoek je juist een simpel model?

Ook de capaciteit van het apparaat is belangrijk. Een compact rooster voor één sneetje brood is ideaal als je weinig ruimte in de keuken hebt, maar als je vaker voor meerdere personen gaat roosteren, is een groter model aan te raden.

Als je weet wat voor soort broodrooster je nodig hebt, kun je verder gaan met het uitzoeken van de juiste Philips broodrooster. In ons assortiment vind je verschillende modellen met diverse functionaliteiten en capaciteiten. Neem rustig de tijd om alle opties door te nemen en kies vervolgens het rooster dat het beste bij jouw wensen past.