Russell Hobbs broodroosters: De top 5

Laat een beoordeling achter

3.5 / 5. Aantal ratings: 2

Russell Hobbs is een erkende fabrikant van broodroosters. Het bedrijf produceert al sinds de jaren 1950 broodroosters en heeft inmiddels een uitgebreid aanbod van verschillende modellen. Russell Hobbs broodroosters zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, waardoor er voor iedereen wel een geschikt model tussen zit. In dit artikel lees je alles over de Russell Hobbs broodroosters, zodat je makkelijker een keuze kunt maken welk broodrooster het beste bij jou past.

1. Russell Hobbs 23330-56 Colours Plus+ – Broodrooster – Rood

Met zijn opvallende rode kleur combineert de Colours Plus+ Flame Red Broodrooster een kleurrijke uitstraling met een scala aan functies. In de ochtend weinig tijd? Dan kun je wel een snelle roostertechnologie gebruiken. Deze broodrooster roostert namelijk tot wel 50% sneller*. Het maakt niet uit of je je brood licht en krokant wilt of goudbruin en knapperig, met deze 2 sleuven broodrooster stel je dit geheel naar eigen smaak in.

Voordelen

 • Ontdooifunctie

 • Extra brede broodsleuven – geschikt voor dikke en dunne sneden

 • Variabele instelling van de bruiningsgraad

 • Verwijderbare kruimellade voor een gemakkelijke reiniging

Nadelen

 • Geen koele wand

2. Russell Hobbs 21680-56 Retro Ribbon Red Broodrooster – Rood

Hoe jij je toast ook het liefste hebt, met de chique Retro Ribbon Red broodrooster heb je het helemaal onder controle. Licht geroosterd of juist liever goudbruin, met de variabele instelling voor de bruiningsgraad geniet je altijd van de perfecte toast. De broodrooster heeft zelfs een slimme terugloopklok, zodat je kunt zien hoe lang het nog duurt.

Bij Russell Hobbs begrijpen we dat toast meestal tijdens het ontbijt wordt gegeten en dat dat een van de drukste momenten van de dag is. Dus als je ’s ochtends altijd haast hebt, zul je de snellere toasting-technologie van de Retro, waarmee je toast 65% sneller klaar is, zeker kunnen waarderen.

Voordelen

 • Prachtig retro ontwerp

 • Snelle roostertechnologie

 • Annuleren, ontdooien en opwarmen

Nadelen

 • Eenzijdig roosteren niet mogelijk

3. Russell Hobbs Colours Plus+ 21391-56 – Extra lange Broodrooster – Rood

Het stijlvolle Colours Plus+ Flame Red Long Slot broodrooster zit boordevol slimme functies voor perfect geroosterd brood, precies naar jouw smaak. Met de langere sleuven kun je veel meer dan alleen gesneden brood roosteren. Je kunt er ook pistoletjes en allerlei andere broodjes in roosteren.

Dankzij de extra hoge lift komt het brood net wat verder omhoog, zodat je het gemakkelijker kunt verwijderen. De handige ontdooifunctie biedt uitkomst als je brood rechtstreeks uit de diepvries wilt roosteren, hiermee bespaar je kostbare tijd als je ’s ochtends haast hebt.

Voordelen

 • Extra lange en brede broodsleuven – geschikt voor dikke en dunne sneden

 • Annuleren, ontdooien en opwarmen

 • Verwijderbare kruimellade voor een gemakkelijke reiniging

Nadelen

 • Geen koele wand

4. Russell Hobbs 21396-56 Adventure Long Slot – Broodrooster – Zilver

De Adventure broodrooster is een echte krachtpatser in roestvrij staal met zwarte accenten. Dit stijlvolle keukenapparaat is een echte eyecatcher in elke keuken. Ga je voor een paar sneetjes geroosterd brood of heb je meer zin in een continentaal ontbijt? De Adventure broodrooster bereid waar jij trek in hebt.

Dankzij de variabele instelling van de bruiningsgraad, kun je met de Adventure broodrooster vooraf precies instellen hoe bruin jij je brood wilt. Dus ga zitten, ontspan en geniet elke ochtend van een heerlijk sneetje brood.

Voordelen

 • Extra brede broodsleuven – geschikt voor dikke en dunne sneden

 • Annuleren, ontdooien en opwarmen

 • Perfect Toast-technologie voor gelijkmatige roosteren

Nadelen

 • Geen koele wand

5. Russell Hobbs Inspire grijze broodrooster 24373-56

De Inspire Broodrooster is met zijn strakke hoogglans afwerking en chromen accenten een echte eyecatcher in elke keuken. Ga je voor een paar sneetjes geroosterd brood of heb je meer zin in een continentaal ontbijt? De Inspire Broodrooster maakt waar jij trek in hebt.

Dankzij de variabele instelling van de bruiningsgraad, kun je met de Inspire Broodrooster vooraf precies instellen hoe bruin jij je brood wilt. Dus ga zitten, ontspan en geniet elke ochtend van een heerlijk sneetje brood.

Voordelen

 • Ontdooifunctie

 • Variabele bruiningsgraad

Nadelen

 • Eenzijdig roosteren niet mogelijk

Over het merk Russell Hobbs

Russell Hobbs is een bekende fabrikant van broodroosters. Het bedrijf produceert al sinds de jaren 1950 broodroosters en heeft inmiddels een uitgebreid aanbod van verschillende modellen. Russell Hobbs broodroosters zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, waardoor er voor iedereen wel een geschikt model tussen zit. In dit artikel lees je alles over de Russell Hobbs broodroosters, zodat je makkelijker een keuze kunt maken welk broodrooster het beste bij jou past.

Russell Hobbs broodroosters

Russell Hobbs heeft een uitgebreid aanbod van broodroosters, waardoor er voor iedereen wel een geschikt model tussen zit. De meeste Russell Hobbs broodroosters zijn voorzien van twee sneetjes, maar er zijn ook modellen met drie of vier sneetjes. Daarnaast zijn er ook Russell Hobbs broodroosters met extra functies zoals een ontdooifunctie of een opwarmfunctie. Kortom, er is genoeg keuze en je kunt altijd wel een breadmaker vinden die aan al jouw wensen voldoet.

Wat zijn de voordelen van een Russell Hobbs broodrooster?

Een Russell Hobbs broodrooster heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere merken. Zo zijn de meeste modellen voorzien van twee sneetjes, waardoor je dus twee sneden brood tegelijk kunt roosteren. Daarnaast beschikken veel modellen over extra functies zoals een ontdooi- en opwarmfunctie, waardoor je nog meer gebruiksgemak hebt. Kortom, een Russell Hobbs broodrooster is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een kwalitatief goed en gebruiksvriendelijk broodrooster.

Waar moet ik op letten bij aanschaf van een Russell Hobbs broodrooster?

Als je een Russell Hobbs broodrooster wilt aanschaffen, is het belangrijk om te weten waar je precies op moet letten. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om te kijken naar het aantal sneetjes, want als je bijvoorbeeld twee sneden brood wilt roosteren, heb je geen broodrooster met drie of vier sneetjes nodig. Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar de extra functies die het broodrooster heeft. Zoals hierboven al beschreven, zijn er Russell Hobbs broodroosters met een ontdooi- en opwarmfunctie. Dit zijn handige functies waarmee je nog meer gebruiksgemak hebt.

Kortom, als je een Russell Hobbs broodrooster wilt aanschaffen, is het belangrijk om goed na te denken over welk model het beste bij jou past. Op die manier weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan en dat je een broodrooster aanschaft waar je echt blij mee bent.